MACROMOULD SÖKER NYA MEDARBETARE INOM CAM-BEREDNING

Macromould Modell & Form AB söker nu en kunnig CAM beredare.

Du som söker tjänsten kommer få jobba med cam-beredning mot kunder inom olika spännande branscher. Så som företag inom ”marine & automotive design”. Många av våra kunder är ledande aktörer inom sin nisch. Läs mer om vår verksamhet här på hemsidan.

Till vårt team i Kopparberg väljer vi nu att komplettera med ytterligare en cad/cam-beredare. Då tjänsten är bred och tekniskt utmanade letar vi efter dig som främst har erfarenhet av beredning och fräsning.

Dina erfarenheter och ambitioner:

  • Vi ser gärna att du har erfarenhet av CAM-beredning, specifikt 5-axligt är meriterande.
  • Erfarenhet av Tebis eller Delcam powermill är meriterande.
  • Vi ser gärna att du jobbat med CNC-fräsning, och då specifikt 5-axligt.
  • Vi letar efter dig som har drivkraften att möta våra kunders högt ställda krav på innovation och service och på så sätt vara en självklar del av deras framgång.

Vi söker dig som är intresserad av att vara med och utveckla företaget vidare. Vilket för oss innebär att du är en kreativ person som bidrar med din tekniska kompetens och framåtanda.  Har du erfarenhet av att jobba kundnära är det meriterande då du i din roll kommer att arbeta tätt med representanter från våra kunder för att säkerställa hundraprocentig leverans.

Vi erbjuder dig som anställd en stimulerande roll med fokus på såväl högklassig innovation, samarbeten med de främsta företagen inom sina branscher samt en arbetsplats med hög kompetens och lång erfarenhet av tillverkning till kompositbranschen.

Skicka CV och personligt brev till:

benjamin.berner@macromould.se

UTMANA OSS GÄRNA!

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss!


Kontakta oss

Box 118, SE-714 22
Kopparberg

+46(0)580-123 40

info@macromould.se

Facebook

Senaste nyheter

Macromould på Facebook