Hampus Böe, ny COO på Macromould!

25 October 2018

Hej Hampus, välkommen till Macromould!

– Tack så mycket för det, ska bli riktigt spännande.

Berätta kort om dig själv, vem är Hampus Böe?

– Jag är en kille på 26 år från Hällefors, utbildad högskoleingenjör inom Materialteknik, Produkt- och Processutveckling. Har jobbat under drygt fyra år med i huvudsak processutveckling, kvalitet samt under senare perioden som tekniker på marknadssidan. På fritiden är det främst familjen och motorsport som gäller. Jag har tävlat aktivt inom olika motorsportgrenar sedan 14 års ålder, främst inom folkrace och rally. Med andra ord gillar jag fordon av alla dess slag.

Som Ung och Lovande materialingenjör, varför väljer du Macromould?

– Macromould är ett intressant företag på många sätt, dels för att tillverkningsförfarandet och produkterna är så unika, men också för den spetskompetens som finns inom organisationen. Det som direkt lockade mig var den stora erfarenheten som finns inom företaget, tillsammans med viljan och drivkraften att utvecklas framåt kontinuerligt.

Du har tidigare jobbat inom stålindustrin, nu blir det kompositer för hela slanten. Vad tar du med dig från stålbranschen?

– Det finns många erfarenheter från stålbranschen som jag kommer att bära med mig, främst kommer det att vara angreppssätten för att jobba lösningsorienterat, med processutveckling och teamwork. ”Ingen kedja är starkare än den svagaste länken”.

Vad kan våra kunder, leverantörer och övriga intressenter förvänta sig att du bidrar med i dialogen med dem?

– Jag kommer att jobba hårt för att försöka förstå kundens hela behov för att Macromould skall kunna skräddarsy en komplett lösning. Alla parter vinner på ett öppet samarbete. Utöver detta kommer jag att sträva efter en så låg klimatpåverkan som möjligt, med bibehållen eller högre produktkvalitet, vilket vi med hjälp av våra leverantörer kan lyckas med.

Hur vill du Hampus utveckla Macromould för att möta våra kunders nutida och framtida behov?

-Jag vill att vi strävar efter att ha korta ledtider för att snabbt kunna serva våra kunder. Macromould skall vara en partner som inte bara tillverkar modeller och formar utan även hjälper kunden att ta fram den bästa helhetslösningen. Detta skall vi kunna erbjuda genom att ha en sammansvetsad grupp kompetenta medarbetare tillsammans med en optimerad maskinpark.

Det låter bra, tack Hampus och varmt välkommen till Macromould!

– Tack!

Kontakta oss

Box 118, SE-714 22
Kopparberg

+46(0)580-123 40

info@macromould.se

Facebook

Macromould på Facebook