Macromould söker ny medarbetare

11 January 2018

Vad söker du?

Att arbeta i en omväxlande miljö där man blandar teknik med fysiskt arbete? Att tillsammans med andra utvecklas som individ? Att lösa uppgifter som kräver millimeterprecision, nyfikenhet och samarbetsvilja?
Macromould Modell & Form AB är en modell- och formtillverkare beläget i Kopparberg, företaget startades 1998 och var först i Europa med 5-axlig CNC fräsning av stora modeller. Idag är företaget en del av Sebbot Invest.

Kompetensen, flexibiliteten och kreativiteten som vi står för utgör grunden till den kundorienterade verksamheten som Macromould bedriver.
Nu söker vi ytterligare förstärkning till vårt team i Kopparberg. Är du en nyfiken och ödmjuk person som drivs av att arbeta i ett högt tempo och ta ett brett ansvar?
Arbetet som modellsnickare innebär hantering av olika kompositmaterial, trämaterial, lera samt plastarbeten.

Meriterande egenskaper är:

• CNC vana
• Kunskap inom snickeri – specifikt modellsnickeri och slipning
• Erfarenhet eller kunskap inom ytbehandling/lackering

Som medarbetare erbjuder vi dig utveckling, samarbeten med de främsta företagen inom sina branscher och kollegor som arbetar utifrån noggrannhet, kunskap och initiativkraft. Det vi vill att du som medarbetare erbjuder oss är en vilja att vara en del i företagets utveckling samt ett öppet, innovativt och lösningsorienterat förhållningssätt.

Skicka ditt CV och personligt brev till:
info@macromould.se

Kontakta oss

Box 118, SE-714 22
Kopparberg

+46(0)580-123 40

info@macromould.se

Facebook

Macromould på Facebook