Projektledare sökes

7 October 2014

Projektledare – CAD/CAM
Macromould AB

Macromould Modell & Form AB är en modell och formtillverkare beläget i Bångbro strax utanför Kopparberg. Macromould Modell & Form AB fräser, bearbetar, marknadsför och säljer verktyg mot i huvudsak kompositbranschen. Våra kunder finns främst i Skandinavien och i rådande marknadssituation försöker vi att bygga ett industriellt konkurrenskraftigt bolag för att nå en större marknad inom fler branscher. Macromould startade upp sin verksamhet 1998 och var först i Europa med 5 axlig CNC fräsning av stora modeller, idag ägs Macromould Modell & Form AB av Bandstål AB och Torbjörn Nilsson. I dagsläget är vi 5 stycken anställda och har under 2014 en omsättning på 7 miljoner med god lönsamhet. Vår kompetens, flexibilitet och kreativitet utgör grunden i företaget och vi strävar att alltid arbeta utifrån ett kundorienterat perspektiv.

Vi söker nu en erfaren CAD/CAM beredare.

· Du bör ha erfarenhet av CAD 3D-ytmodellering
· Du bör ha erfarenhet av CAM-beredning, gärna 5-axligt gärna erfarenhet av Tebis eller Delcam powermill.
· Du bör ha jobbat med CNC-fräsning, gärna 5-axliga.

Tjänsten innebär alltså att man måste ha stor kunskap om CNC-fräsning och kunna hantera CAD-underlag, samt förstå hur CAM-beredningen fungerar.

Vi söker dig som är intresserad av att vara med och utveckla företaget. Har du erfarenhet av att jobba med kunder så är det meriterande. ?Övrigt kunnande som är meriterande är att du vet vad kompositer och härdplaster är och hur detta framställs i produktionen.

Läs mer på www.macromould.se

Ansökan skickas till:
Macromould Modell & Form AB
Gustaf Ekström
Box 118
714 22 Kopparberg

Sista ansökningsdag – 31-10-2014

Kontakta oss

Box 118, SE-714 22
Kopparberg

+46(0)580-123 40

info@macromould.se

Facebook

Macromould på Facebook