REFERENSER » Hallberg-Rassy

Macromould Modell & Form är stolta och glada att få ha varit med och ta fram en hel rad olika pluggar(skrov, däck, innerliner, balksystem etc) till anrika Hallberg-Rassy’s nya 44 som har världspremiär på båtmässan i Düsseldorf 21-29 januari 2017.

Hallberg-Rassy och Macromould har samarbetat sen Macromould startades 1998 och är således en av våra äldsta och mest trogna kunder.

Till en början fräste de bara vissa delar av båten hos Macromould medan andra gjorde de själva för hand. De insåg snabbt att de inte var ett effektivt sätt att arbeta och har sedan dess låtit alla delar CNC fräsas.

”Med en CNC-fräst plugg blir det mycket mer exakt och rätt från början” säger VD:n Magnus Rassy

På frågan hur de upplever skillnaden mellan Purpastan vi använde förr och den nya Epoxypastan är Magnus Rassy väldigt tydlig.

”Den nya epoxypastan är klart mycket bättre och den fina finishen gör att vi sparar mycket tid och pengar när vi sedan gör formen”

Varför har ni valt att arbeta med Macromould genom åren?

”Det är hög kvalitet på produkterna och det känns som att vi pratar samma språk och förstår varandra. De har även skött leveranstiderna mycket väl vilket är viktigt för oss på Hallberg-Rassy”

Vi på Macromould hoppas Hallberg-Rassys fina 44 tas väl emot av marknaden och ser fram emot ett fortsatt givande samarbete på kommande projekt under lång tid framöver.

Vill du veta mer?

Vill du veta mer om just det caset eller om något annat som vi arbetar med?
DENNIS DAHLSTRÖM, COO
+46(0)580-123 40

Kontakta oss

Box 118, SE-714 22
Kopparberg

+46(0)580-123 40

info@macromould.se

Facebook

Macromould på Facebook